Menu Sluiten

Terug naar Portfolio

In de afgelopen jaren heb ik meer (gevel) tuinen ontworpen, dan balkons. Dat komt doordat er meer vraag was naar een ontwerp voor een tuin, maar ik maak graag een ontwerp om jouw balkon een nieuwe look en feel te geven. Klik hier om contact op te nemen om te vragen wat ik voor jouw balkon kan betekenen.

AMSTERDAM

In 2013 kreeg ik de opdracht om van een omsloten, betonnen loggia, een gezellige ruimte te maken. Ze wilden hier kunnen relaxen en van het avondzonnetje genieten. Het moest dus ook rust uitstralen en het beton moest aan de omgeving onttrokken worden.

Daarnaast kookten ze allebei graag en hadden dan ook behoeften aan een hoekje waar ruimte was voor verse kruiden.

In het ontwerp heb ik van natuurlijke materialen een relax bank opgenomen, omgeven door een bak waar de kruiden in kunnen. Naast dat ze te gebruiken zijn in de keuken, geeft het ook kleur als ze bloeien. In de plantenbak met siergrassen komt hetzelfde hout van de bank terug en tegen de grote betonnen muur is een trompe l’oeil geschilderd van hun lievelingsuitzicht die ook past bij het water waar ze op uitkijken. Deze is gemaakt door Claartje Asser. Ben je ge├»nteresseerd in het werk van haar? Ga dan naar www.claartjeasser.nl

Klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte